| Algemeen | Producten | Sponsors | Contact

Welkom op Mutatis.nl (Voorheen Healthtuning.nl)

Ik heb eindelijk een manier gevonden waarmee op een betrekkelijk eenvoudige manier leuk geld is te verdienen. Vanwege het succes van deze onderneming ben ik op zoek naar ondernemende personen die het leuk vinden op eigen kracht inkomen te genereren. Ik deel mijn eigen werktijd in en heb toch voldoende inkomen. Bovendien haal ik veel voldoening uit het feit dat ik andere mensen kan helpen!

Interesse?               Bel met 06-1299 8829

Algemeen
Via het Multi Level Marketing Systeem (MLM) zet ik  topproducten in de markt, met name op het gebied van voedingssupplementen.

In het streven naar totaal welzijn en financiële onafhankelijkheid lever ik via Wellness International Network (WIN) de meest kwalitatieve lijn op het gebied van gezondheidsproducten die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.
Van gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging tot voedingssupplementen zijn onze revolutionaire samenstellingen speciaal ontwikkeld voor een gezondere en een actievere levensstijl. 
Alle producten voldoen aan de sterke wettelijke normen en worden elk jaar gekeurd en geregistreerd waarmee de kwaliteit van de producten wordt aangetoond...en wat net zo belangrijk is: ze hebben duidelijk effect !!!

Omdat ik veel affiniteit heb met sport richt ik me met name op
sportieve mensen en op de producten voor het verbeteren van je
sportprestatie, verhoging van de concentratie en voor beter herstel
na het sporten.

Nieuwgierig?
Op de manier heeft iedereen de mogelijkheid voor een relatief laag
bedrag zelfstandig ondernemer te worden. Dit systeem is met name geschikt voor iemand die al langer een eigen bedrijf wil maar het risico niet aandurft.
Zelfstandig ondernemer zonder personeel, zonder debiteurenrisico en zonder een logistieke afdeling, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is het zo!

De werkwijze 
1. gebruik de producten zelf,  
2. deel de resultaten van de producten met andere mensen,

3. geef de producten gratis (of tegen korting) weg om het mensen te laten uitproberen,
4.  vraag naar de resultaten en vraag of ze het willen kopen en/of dat ze zelf distributeur willen worden,
5. praat over de mogelijke kansen als WIN Distributeur.

Interesse? Bel 06-12998829                 Sjors van der Aa


Den Dungen, Februari 2007


The content on this site was developed by Sjors van der Aa, an independent distributor of Wellness International Network, Ltd. Because Wellness International Network, Ltd. exercised no control regarding the context contained herein, Wellness International Network, Ltd. assumes no responsibility for the content of this site